fbpx

Webdesign / Branding

RedFone

Over het bedrijf

Maak kennis met RedFone, de voorloper op de markt van refurbished telefoons. De missie van RedFone, gesymboliseerd door hun slogan “Reduce, Redcycle, Redfurbished”, belichaamt de toewijding van het merk aan milieuduurzaamheid en kosteneffectieve oplossingen. Ze zijn erop gericht klanten te voorzien van hoogwaardige, opgeknapte smartphones die zowel betaalbaar als milieuvriendelijk zijn.

#ce0b0b

#000000

De branding strategie die we voor RedFone hebben gecreëerd is zorgvuldig ontworpen om in lijn te zijn met hun kernwaarden en bedrijfsethos. Door elementen van eenvoud, duurzaamheid en innovatie te incorporeren, hebben we een merkidentiteit vormgegeven die resoneert met hun doelgroep en nauwkeurig de unieke kenmerken van RedFone weerspiegelt.

Onze aanpak was om de duurzaamheidsmissie van het bedrijf te weerspiegelen in de branding. De kleur rood, een constante in hun branding, weerspiegelt niet alleen hun naam, maar dient ook als visuele herinnering aan de toewijding van het merk om elektronisch afval te verminderen. Een minimalistisch, schoon ontwerp is gekozen om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid over te brengen die klanten kunnen verwachten bij het omgaan met RedFone en hun producten.

ICONS

Ons werk met RedFone toont ons vermogen om unieke, overtuigende merkidentiteiten te creëren die resoneren met klanten en aansluiten bij de kernwaarden van een bedrijf. Klaar om uw merk en digitale aanwezigheid te verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op!

KLAAR OM SAMEN TE WERKEN?

Vind ons op social media, connect met ons
via dit formulier, of schrijf direct
info@themaeson.com