fbpx

Branding

Hage Hoek Huisartsenpraktijk

Over het bedrijf

Hage Hoek Huisartsenpraktijk in Den Haag, met een recent vernieuwde en aansprekende visuele identiteit verzorgd door Maeson , biedt hoogwaardige medische zorg met een persoonlijke en gemeenschapsgerichte benadering, en is een betrouwbare zorgpartner voor de inwoners van Den Haag en omstreken.

#162E54

#FC2424

#F4F4F4

#212121

Met zorgvuldige aandacht voor detail en een diepgaand begrip van de essentie van Hage Hoek, hebben we een identiteit gecreƫerd die de professionele, toegankelijke en empathische benadering van deze praktijk weerspiegelt. De nieuwe branding weerspiegelt niet alleen de medische deskundigheid, maar ook de warme, gemeenschapsgerichte benadering die Hage Hoek Huisartsenpraktijk kenmerkt.

Als Maeson zijn we er trots op om een rol te spelen in het versterken van de visuele uitstraling van deze geweldige praktijk. We kijken ernaar uit om Hage Hoek te zien gedijen en groeien met hun nieuwe identiteit, terwijl ze blijven zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap die ze dienen.

Maeson, het toonaangevende marketingbureau, is verheugd om de geboorte van een nieuwe visuele identiteit en branding voor Hage Hoek Huisartsenpraktijk in Den Haag aan te kondigen. Onze creatieve reis begon met het doel om de waarden en toewijding van deze gewaardeerde medische praktijk in het hart van Den Haag vast te leggen.

KLAAR OM SAMEN TE WERKEN?

Vind ons op social media, connect met ons
via dit formulier, of schrijf direct
info@themaeson.com