fbpx

we build digital

// Marketing

Word beter vindbaar door je SEO en SEA uit te besteden!

Er zijn honderden mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines zodat je steeds beter gevonden wordt.Door steeds verder aan de optimalisatie knop te draaien, komt jouw website steeds een beetje hoger in Google.

// Search Engine optimization

Onze werkwijze

Analyse huidige situatie

Alles begint met een plan. Als je je SEO wilt uitbesteden, dan gaan we eerst een SEO analyse maken van je website. Er wordt hierbij gekeken naar de techniek van jouw website; zit dit goed in elkaar, is de website logisch opgebouwd, snel genoeg, responsive etc. Bovendien wordt er een analyse gemaakt van de huidige on-page SEO kwaliteit en worden de huidige backlinks in kaart gebracht.

SEO

500,-

Vanaf
Kies Pakket
// Zoekwoorden

Zoekwoordenonderzoek en SEO plan

Vervolgens wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan. Welke zoekwoorden sluiten aan bij jouw producten, de doelgroep en markt?

Daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden qua resultaten. Wat is realistisch haalbaar en wat moet hiervoor gedaan worden?

Alle bevindingen samen worden verwerkt tot een SEO plan specifiek voor jouw bedrijf. Dit plan ontvang je per mail en we plannen een belafspraak in om het samen te bespreken.

SEA

500,-

Vanaf
Kies Pakket
// Aanwezigheid op social media

Online aanwezigheid op Facebook & Instagram

Online aanwezig zijn heeft een impact op je imago. Een onderneming die vandaag niet online is, wordt vaak als onprofessioneel beschouwd. Mensen willen je contactgegevens, je aanbod, informatie,… op het internet vinden. Een website vormt je online visitekaartje waarmee je potentiële klanten kan aantrekken en overtuigen. Een website heeft voor een onderneming niets als voordelen.

Facebook & Instagram

500,-

Vanaf
Kies Pakket
// Linkbuilding

Linkbuilding

Paralel gaan we ook aan de slag met linkbuilding. Geleidelijk bouwen we aan een relevant en kwalitatief sterk backlinkprofiel om de waarde van het domein te vergroten. Linkbuilding kan het verschil maken tussen een Top-10 positie en een Top-3 positie en is daarom niet weg te denken uit een allround SEO strategie.

Complete Package

750,-

Vanaf
Kies Pakket